Selecteer een pagina
Herstellen sanitair
Badkamerrenovatie Oostende | Oostendse loodgieter
Vernieuwing badkamer West-Vlaanderen | Aanleg sanitair West-Vlaanderen | Herstellingen sanitair West-Vlaanderen

Vier voordelen van een badkamerrenovatie

Zit u al jaren in hetzelfde bad? Bent u de look van uw badkamer na al die jaren beu en kan uw badkamer wel een opfrissingsbeurt gebruiken? Dankzij de Oostendse loodgieter Marc Haegeman geniet u in een mum van tijd van een nieuwe of vernieuwde badkamer.

Waarom u zou kiezen voor een badkamerrenovatie bij deze ervaren loodgieter uit Oostende? We sommen enkele voordelen op.

  • Voordeel 1: het kostenplaatje. Een badkamerrenovatie hoeft niet duur te zijn. Er zijn namelijk altijd zaken die u kan hergebruiken of die niet vervangen moeten worden. U beslist zelf welke onderdelen u wenst te vervangen waardoor u volledige controle hebt over het prijskaartje. Daarnaast beïnvloedt ook de grootte van uw badkamer hoeveel u zal betalen. Marc Haegeman biedt kwaliteit en een degelijke afwerking van uw nieuwe badkamer voor een correcte prijs. Als u dat wenst, staat de ervaren loodgieter uit Oostende u ook bij met advies, zodat u het maximale uit de renovatie kan halen.
  • Voordeel 2: nieuwe technologie. Na jaren te hebben gespendeerd in een badkamer die nog afstamt van de jaren ’80, kan een badkamerrenovatie echt een verademing zijn. U kan namelijk uw vernieuwde badkamer een moderne look geven, met nieuwe technologieën. Denk maar aan een radio in uw nieuwe douche, een thermostaatkraan of automatische verlichting om de juiste sfeer te creëren. Ook vloerverwarming is nu een optie. Bovendien kunt u de waarde van uw huis doen stijgen door die nieuwe technologieën toe te voegen.
  • Voordeel 3: installatie douche en/of bad. Heeft u een bad dat u niet als bad gebruikt, maar eerder als douche? Dan kan de installatie van een inloopdouche een aanrader zijn bij een badkamerrenovatie. Een inloopdouche is namelijk makkelijk om in en uit te stappen, wat ook veiliger is voor u. Daarnaast is een inloopdouche heel simpel om schoon te maken. Bent u eerder liefhebber van een relaxerend bad, dan installeert uw Oostendse loodgieter dit uiteraard ook met plezier. Als u voldoende ruimte heeft, dringt de keuze zich natuurlijk niet op en kan u voor een douche én bad gaan.
  • Voordeel 4: alles is uw eigen keuze. De renovatie van uw badkamer ligt volledig in uw handen. U beslist zelf wat er wordt vervangen, waar de nieuwe meubelen komen of u nieuwe technologieën toevoegt, en nog veel meer. Verwerk uw eigen stijl volledig in uw nieuwe badkamer en maak het een volwaardig onderdeel van uw huis.

De Oostendse loodgieter Marc Haegeman

Marc Haegeman heeft al 30 jaar ervaring in het renoveren en vernieuwen van sanitair in Oostende. Hij staat voor kwaliteit en zorgt ervoor dat uw nieuwe badkamer tot in de puntjes is afgewerkt. Afspraken nakomen is enorm belangrijk voor de ervaren loodgieter, dus ook voor uw badkamerrenovatie wordt er gewerkt met vooraf gemaakte afspraken.

Overtuigd door de voordelen van een badkamerrenovatie? Of wenst u andere werkzaamheden aan uw sanitair te laten uitvoeren door een Oostendse loodgieter? Aarzel dan vooral niet om Marc Haegeman te contaceren.

Wilt u graag weten wat de Oostendse loodgieter voor u kan betekenen?

Contacteer Marc Haegheman op 059 51 43 12 of via mail.