Selecteer een pagina
Loodgieter West-Vlaanderen | Sanitair West-Vlaanderen | Badkamer West-Vlaanderen
Loodgieter West-Vlaanderen | Sanitair West-Vlaanderen | Badkamer West-Vlaanderen | Sanitair vervangen

Sanitair vervangen of nieuw sanitair?

Heeft uw sanitair nood aan vervanging? Of kan uw badkamer een upgrade gebruiken? Bent u net verhuisd en is er nog helemaal geen badkamer voorzien? De Oostendse loodgieter Marc Haegeman helpt je met plezier verder.

Naast 30 jaar ervaring biedt hij ook uitstekende service. Hoe zit het met de materialen? Hij gebruikt enkel materialen die duurzaam zijn en van goede kwaliteit. Zo bent u zeker dat uw nieuw sanitair lang meegaat.

Herstellingen en volledige badkamerrenovaties

Marc helpt u bij uw badkamerrenovaties groot en klein. Wilt u een volledig nieuwe badkamer of enkel een nieuwe douche? Maakt niet uit, de Oostendse loodgieter staat voor u klaar. Hij neemt zowel sanitaire herstellingen als volledige renovaties voor zijn rekening. Niet zeker of u de stap wil zetten naar een badkamerrenovatie? Lees dan hier meer over de voordelen van een badkamerrenovatie.

Bent u hierna nog altijd niet zeker? Geen probleem! U kan altijd vrijblijvend contact opnemen zodat wij kunnen bespreken wat de mogelijkheden zijn. Zo twijfelt u misschien tussen bepaalde onderdelen van uw sanitair vervangen of een volledig nieuw sanitair laten plaatsen. Uw ervaren vakman kijkt samen met u wat de beste oplossing is. 

Advies op maat van de klant

Heeft u een probleem zoals een toilet dat niet meer doorspoelt of een lekkage in de garage? Ook voor kleinere problemen neemt de Oostendse loodgieter graag de tijd. Door de snelle service hoeft u niet lang te wachten op een oplossing.

Weet u zelf nog niet zo goed wat u wil? Niet erg! We luisteren met plezier naar uw wensen en zorgen voor de badkamer van uw dromen. We hechten enorm veel belang aan het bieden van advies op maat zodat u ziet wat de mogelijkheden zijn.

Sanitair in Oostende en elders in West-Vlaanderen

Benieuwd naar wat we al gerealiseerd hebben? Neem dan zeker een kijkje op onze Facebookpagina. Kunt u zijn hulp gebruiken, maar bent u niet uit de regio Oostende? Geen probleem! Marc Haegheman is een vakman uit Oostende, maar werkt in de volledige provincie West-Vlaanderen.

Geïnteresseerd in onze diensten?
Neem dan vrijblijvend contact op met de Oostendse loodgieter.

Wilt u graag weten wat de Oostendse loodgieter voor u kan betekenen?

Contacteer Marc Haegheman op 059 51 43 12 of via mail.