Selecteer een pagina

Sanitair Oostende

Herstellen of vernieuwen van een lekkend toilet? Blijft de keukenkraan voortdurend lekken? Komt er maar geen einde aan die vieze geur uit een afvoer?

Dan is de Oostendse Loodgieter, ofwel Marc Haegeman, de man naar wie u op zoek bent. Hij is met zijn 30 jaar ervaring dé expert voor alle sanitaire werken in de regio Oostende.

Maar de Oostendse Loodgieter is er niet enkel voor allerlei herstellingen. Hij plaatst ook al uw nieuwe sanitaire installaties, legt al uw buizen en leidingen en dat telkens met de grootste zorg en kwaliteit.

Marc werkt steeds met producten die door u zijn gekozen. Bij de keuze van die producten is hij steevast beschikbaar voor advies. Wilt u weten welke sanitaire installaties mogelijk zijn in uw woning? Vraagt u zich af welk type boiler het best past bij uw verbruik? Altijd kunt u rekenen op de raad van de Oostendse Loodgieter.

Dankzij een ervaring van 30 jaar, is Marc een loodgieter pur sang en levert elke keer opnieuw 99% kwaliteitsvol werk af. Een tevreden klant is zijn streefdoel. Daarom gaat de Oostendse Loodgieter telkens met de grootste toewijding aan de slag. Want Marc is pas tevreden als u dat ook bent.

Voor Marc Haegeman is het belangrijk om snel in actie te schieten. Alleen zo kunt u grotere schade door lekken vermijden. Dus voor al uw sanitaire installaties of herstellingen, neemt u contact op met de Oostendse Loodgieter.

Wilt u graag weten wat de Oostendse loodgieter voor uw sanitair kan betekenen?

Contacteer Marc Haegheman op 059 51 43 12 of via mail.