Selecteer een pagina
Herstellen sanitair

Geniet nu van interessante premies voor uw sanitair

Zijn er werkzaamheden nodig aan uw sanitair, maar hebt u vrees voor het eventuele kostenplaatje? Dan is er goed nieuws voor u. Indien u aan bepaalde voorwaarden voldoet, geniet u namelijk van enkele interessante premies van de Vlaamse overheid. Wij sommen de mogelijke voordelen even kort voor u op.

  • Is uw woning minstens 30 jaar oud? Dan kan u in aanmerking komen voor de renovatiepremie bij werkzaamheden aan de sanitaire installaties, zoals de badkamer of het toilet. Deze premie is afhankelijk van uw inkomen.
  • Indien u ouder bent dan 65 jaar en aanpassingen wil doorvoeren om uw badkamer comfortabeler te gebruiken, dan heeft u mogelijk recht op een aanpassingspremie. Net als de renovatiepremie is de eventuele tegemoetkoming afhankelijk van uw inkomen.
  • Niet alleen via de Vlaamse overheid, maar ook via netbeheerder Fluvius kunt u aanspraak maken op bepaalde premies. Onder meer door de installatie van een warmtepomp, zonneboiler of condensatieketel zijn er op die manier voordelige mogelijkheden. Het kan dus zeker de moeite lonen om uw situatie te bespreken met een ervaren expert. 

Vertrouw op de ervaring van Marc Haegeman

Het spreekt voor zich dat u voor al deze sanitaire installaties of herstellingen terecht kan bij Marc Haegeman, uw ervaren loodgieter uit Oostende. Ook voor volledige badkamerrenovaties bent u aan het juiste adres. Bij ons geniet u van kwalitatieve producten én een uitstekende service. Zo mag u erop rekenen dat er steeds zo snel mogelijk iemand ter plaatse komt bij lekkages om de schade te beperken. 

Wenst u meer informatie over de diensten van de Oostendse loodgieter Marc Haegeman? Aarzel dan vooral niet om ons te contaceren.

Wilt u graag weten wat de Oostendse loodgieter voor u kan betekenen?

Contacteer Marc Haegheman op 059 51 43 12 of via mail.