Selecteer een pagina
Afspoelen met kraan |Loodgieterij

Loodgieterij

Weinig zaken zijn vervelender dan een lekkende kraan of een douche die niet helemaal waterdicht is. De Oostendse Loodgieter, Marc Haegeman, is zich daar maar al te goed van bewust. Met een ervaring van 30 jaar zoekt hij met alle plezier naar de juiste oplossingen voor problemen met uw loodgieterij 

De Oostendse Loodgieter is er voor al uw sanitaire problemen, groot en klein. Of het nu gaat om een herstelling aan uw bestaande loodgieterij of de plaatsing van compleet nieuwe leidingen en apparaten, Marc Haegeman staat altijd voor u klaar. 

Grote keuze aan loodgieterij

Als u ervoor kiest om met de Oostendse Loodgieter samen te werken, dan mag u ervan uitgaan dat u kunt kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende sanitaire apparaten. Een staand of een hangend toilet, regendouche of klassieke douchekop, enkele of dubbele lavabo’s … bij Marc Haegeman bepaalt u met welke producten gewerkt wordt voor uw loodgieterij. 
In de eerste plaats is de keuze vanzelfsprekend volledig voor u. Maar als u wat advies wilt of wilt laten uitzoeken welke mogelijkheden uw keuken, badkamer, … bieden, kunt u rekenen op de ervaring van de Oostendse Loodgieter. Loodgieterij kent voor Marc Haegeman al lang geen geheimen meer. Hij zegt u dan ook graag wat mogelijk is en wat niet, zodat u steevast de juiste keuzes kunt maken.

Loodgieterij door de jaren heen

In de 30 jaar dat Marc Haegeman actief is in het vak, heeft hij natuurlijk een enorme evolutie zien gebeuren. Warmteboilers, nieuwe types kranen en douchekoppen en nieuwe bad- en lavabostijlen. Maar in diezelfde 30 jaar is de Oostendse Loodgieter het belangrijk blijven vinden om mee te zijn met zijn tijd. Dus als u op zoek bent naar nieuwe en moderne apparaten of stijlen voor uw loodgieterij, is Marc Haegeman dé vakman die u zoekt.

Wilt u graag weten wat de Oostendse loodgieter voor u kan betekenen?

Contacteer Marc Haegheman op 059 51 43 12 of via mail.