Selecteer een pagina
Afgewerkte badkamer | Badkamer renovatie in oostende

Badkamer renovatie in Oostende

Zalig relaxen in een warm bad op zondag. ’s Morgens uw gezicht wassen aan de nieuwste lavabo. Of lekker lang genieten onder een regendouche. Klinkt dat ook als muziek in uw oren? Wacht niet langer en laat de Oostendse Loodgieter, alias Marc Haegeman, uw nieuwe badkamer plaatsen.

Van een ruime inloopdouche tot een prachtig ligbad, badkamers kennen geen geheimen voor de Oostendse Loodgieter. Al meer dan 30 jaar is Marc Haegeman dag in dag uit gepassioneerd bezig met sanitair en badkamers.

Om ervoor te zorgen dat uw badkamer aan al uw wensen voldoet, gaat de Oostendse Loodgieter samen met u op zoek naar de ideale materialen. Een marmeren of eiken badkamermeubel? Een enkele of dubbele lavabo? Marc Haegeman kijkt wat mogelijk is in uw badkamer. Eens uw keuze gemaakt is, gaat hij aan de slag. Waar nodig, worden verschillende onderdelen op maat gemaakt. Zo bent u altijd zeker van een perfecte afwerking.

Ook voor de renovatie van uw badkamer kunt u rekenen op het vakmanschap van de Oostendse Loodgieter. Wilt u een volledig nieuwe indeling van uw badkamer? Of enkel een nieuwe douche? Marc Haegeman komt graag langs om te kijken wat uw wensen en mogelijkheden zijn.

Dankzij de kwalitatieve en duurzame materialen waarmee de Oostendse Loodgieter uw badkamer plaatst of renoveert, kunt met een gerust hart genieten van één van de meest ontspannende plaatsen in uw huis.

Dus, is uw badkamer toe aan vernieuwing of heeft u er helemaal nog geen? Aarzel dan niet en neem contact op met de Oostendse Loodgieter.

Wilt u graag weten wat de Oostendse loodgieter voor uw badkamer kan betekenen?

Contacteer Marc Haegheman op 059 51 43 12 of via mail.