Selecteer een pagina
Sanitair aanleggen of herstellen
Badkamerrenovatie | Oostendse loodgieter

Sanitair aanleggen of herstellen in Oostende

Ondervindt u problemen bij uw sanitaire aanleg zoals lekken of andere problemen waardoor uw badkamer of toilet wel eens onderhanden mag worden genomen? Voor een volledige sanitaire aanleg of enkel het herstellen van uw sanitair kunt u terecht bij de Oostende loodgieter.

Vreest u het kostenplaatje bij een grondige renovatie, lees dan zeker eens onze vorige blog over de mogelijke premies die u kunt ontvangen.

Aanleg van sanitair

Bent u juist verhuisd of heeft u een volledige nieuwbouw laten zetten, dan zal u waarschijnlijk wel rekenen op een sanitair dat volledig in orde is. Bij een nieuwbouw verzorgt de Oostende loodgieter de gehele aanleg van sanitair, zowel badkamer, toilet als ook de buizen naar de keuken en het washok.

De Oostende loodgieter heeft al jarenlang ervaring in het aanleggen van sanitair waardoor u de aanleg volledig aan hem kan overlaten. Bij de aanleg van sanitair let de Oostende loodgieter erop dat de afstand tussen uw warmwatertoestel en uw kraan niet te groot is. Daarbovenop checkt hij eerst of u voldoende debiet heeft voorzien.

Herstellen van sanitair

Bent u net verhuisd naar een oudere woning of wenst u het sanitair van uw huidige woning eens onderhanden te nemen, ook hier kan de Oostendse loodgieter u helpen. Sanitair herstellen behoort namelijk ook tot zijn diensten.

Als u een beroep doet op de Oostendse loodgieter, Marc Haegheman, dan kunt u erop rekenen dat alles tiptop in orde zal zijn. Heeft u een volledige renovatie in gedachten, dan checkt de Oostendse loodgieter ook de oudere leidingen die bleven liggen. Het is namelijk zo dat bestaande leidingen, gemaakt uit koper, vol met kalk of ander vuil kunnen zitten.

De Oostendse loodgieter Marc Haegheman

De Oostendse loodgieter is een ervaren en professionele loodgieter met jaren ervaring in zijn gereedschapskist. Voor de aanleg van uw sanitair of het herstellen van sanitair in regio Oostende, kunt u contact opnemen met de Oostendse loodgieter, Marc Haegheman.

Wilt u graag weten wat de Oostendse loodgieter voor u kan betekenen?

Contacteer Marc Haegheman op 059 51 43 12 of via mail.